variant auto 's FotoPage
kelab kereta
By: variant auto performance club

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Sunday, 21-Sep-2008 07:10 Email | Share | | Bookmark
Majlis Berbuka Puasa Pada 21/9/08 - Rumpun Selera

 
 
 
View all 35 photos...
thank to all yg hadir ke majlis berbukapuasa vaperclub kali ini...
agenda berjalan dengan jayanya.. dan setiap yg hadir mendapat survinior dari vaperclub..
selepas berakhir acara berbuka puasa,ahli berkonvoi ke selayang mall main bowling...

yg hadir pada hari kejadian...

01 - kimiey & Girlfriend + 1 adik---( 2 dewasa + 1 half)---
02 - cahaya azmi & cahaya hayatie + baby-( 2 dewasa)---
03 - bro hennol + roz + bodyguard besor---( 4 besor2)---
04 - Rizal + wife + anak---( 2 dewasa 1 kanak2)---
05 - nakalz + linda (wife nakalz) + baby---( 2 1/2 orang )
06 - KIPASlIPAS + lipasnya...----( 2 ekor lipas )
07 - keta siver----( 1 orang jer ke )
08 - LorD96 aka Mohd Afiq Azmi----( 1 dewasa)
09 - D'Eyes + Kekasih hati----( 2 dewasa kerr..)
10 - Deq_Na + sang kancil----( 1 woorang)
11 - Artwec + cipannya-----( 2 orang )
12 - Longkai + Puan Longkai----( 2 dewasa)
13 - magic + mas_joko + baby---( 2 dewasa )
14 - keta kelabu------( 2 dewa sa )
16 - zul ( kawan rizal )
17 - khalid and wife ( 2 orang )

total kehadiran menjangkau lebih kurang 30 orang...

horray vaper....

terima kasih pada yang hadir....


Sunday, 18-May-2008 10:37 Email | Share | | Bookmark
Sekitar AFOS 2008 18/05/2008 - Vaper Di Jemput

 
 
 
View all 62 photos...
list2 nama yng hadir pada event di AFOS sepang

01-Maximus
02-kimi
03-JBK616
04-C azmie
05-Zwan
06-rizal
07-magic
08-e-jal
09-Boy(member)
10-ezam..cefiro
11-Ronnie chong
12-adik ronnie
13-ijoi

Smua arrangement untuk event ni berjalan ngan lancar & dalam suasana yng happy........

Tak ketinggalan kita juga ada wakil untuk autokana(ronnie & adik) dapat top 10 overall tahniah guys buat Vaper proud & kita menang anugerah klab paling havoc..huhuhu

Pada smua yng hadir korang mmg best & kepala rock,semua bagi komitment yng tinggi dalam 1 team,terima kasih pada smua...


Friday, 9-Nov-2007 01:52 Email | Share | | Bookmark



Monday, 10-Sep-2007 03:17 Email | Share | | Bookmark
TOURNOMENT BOWLING 9/9/2007

Vaper family yg ceria
menunggu masa bermula
zwan lap bola
View all 49 photos...
Tournoment bowling kali ke 2 vaper dihadiri oleh 14 vaperian yang bersemangat waja
kehadiran yang kurang memberansangkan, AKAN tetapi SEMANGAT mengatasi segala nyer ,kemeriahan yang hadir dan semangat yang ada membunuh kebosanan dan menghidupkan jalinan setiakawan dan semangat kesukanan vaper... sorakan dan aksi sangat menhiburkan,
Terima Kasih Pada semua yang hadir yang berusaha untuk menjayakan xtvt bowling ini dan pada semua yang mengambil bahagian.......

insyaallah kita akan teruskan XTVT sebegini akan datang....

berikut ada lah senarai yang hadir bersama point yang di kutip:
list bowler: 14 VAPERIAN + 4 junior vaper

KE30, FUAD KUANG, CUNLI, EJ 777777, LONGKAI, BARZAKH
USAGI, ENOL69 + enol junior 1/2/3, AFAT, WMY1840, MR.PSYCHO,
KIMIEY1 + kimiey junior 1, DEQNA, NAUGHTIER MAXIMUS

1- mr.psycho ( 163 + 181 + 170 = 514 )
2- mr. naughtier maximus ( 212 + 117 + 141 = 470 )
3- mr.afat ( 115 + 183 + 142 = 440 )
4- kimiey1 ( 125 + 130 + 135 = 390 )
5- enol69 ( 119 + 149 + 117 = 385 )
6- fuad kuang ( 87 + 148 + 122 = 357 )
7- longkai ( 110 + 150 + 96 = 356 )
8- usagi ( HC 20 + 85 + 115 + 134 = 354 )
9- ej 777777 ( 72 + 124 + 109 = 305 )
10- wmy1840 ( 90 + 76 + 141 = 307 )
11- barzakh ( 121 + 76 + 102 = 299 )
12- deqna ( HC 20 + 92 + 68 + 56 = 236 )
13- cunli ( HC 20 + 65 + 58 + 86 = 229 )
14- ke 30 ( 42 + 52 + 95 = 189 )

CHAMPION * mr.psycho ( 163 + 181 + 170 = 514 )
2ND * mr. naughtier maximus ( 212 + 117 + 141 = 470 )
3RD * mr.afat ( 115 + 183 + 142 = 440 )

Anugerah Khas Juri:

Strike Ter banyak : naughtier maximus ( 7 strike )
Point Terbanyak Wanita : usagi ( 354 )
Bowler Paling Ceria : EJ 777777



Sunday, 15-Jul-2007 10:33 Email | Share | | Bookmark
Ekspidisi Bagan Lalang - BBQ 15/07/2007

pantaiii
makan sup dimalam penyediaan ekspidisi
mem kimiey bz cuci ayammm
View all 75 photos...
Tanggal 15/07/2007, vaperclub.com berkonvoi ke Bagan lalang di dearah Sepang sebagai XTVT bulanan vaper..

. 9 pg - berkumpul di tol sg.besi.
9.30 - sesi taklimat & pasang num. setiap kenderaan yg mengikuti.
10 pg - bertolak secara tersusun mengikut giliran.
11.30- sampai dengan selamat tanpa ada ahli yg sesat.
12.00 - BBQ time( bior pun jenuh menyalakan arang akhirnya habis gak ayam dan hotdog)
2.30 ptg - sesi menjenggah engin setiap yg hadir...dr yg kecik sampai sebesar2 engin.
3 ptg - suprise besday gurl (leen)
4 ptg - sesi main2 kat pantai. dan ambil gambar.
5 ptg - susun kereta utk persediaan pulang.
5.30 - kereta rally spec menghadapi masaalah cluch.
6.ptg - oleh kerana peralatan tak mencukupi.. terpaksa bawakjuga keta rally tu.
( marshal time ni semua menunjukkan kewibawaan dlm mengiringi perjalan pulang ) (ala2 F1 siot time masuk kat pit stop..)
8.30 - minum dan mkn di perhenti nilai.
9.00 - kumpul di petronas utk penyerahan keta ke pomen rally.

akhir nya semua selamat sampai.

yg mengebestkan xtvty kali ini :

01. N.maxsimus ( 01 - marshal)
02. cunli/dila
03. sakura white
04. longkai
05. dr.is
06. onion chef/ leen & little gurl
07. 77777/friend
08. silverfox/ barzakh
09. enol/sailor usagi/ enol Junior1 & Junior2/ deqna
10. magic/hanny magic
11. sham seisei/family
12. ammier
13. kimey & family
14. wmy
15. cahaya_azmi./cahaya hayati +aiman
16. jovo/family

terima kasih pada semua. korang memang sempoii/ sama membantu ketika ada masaalah ketika perjalanan balik.


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net